31/12 - japoneesien

så var man på andra sidan jordklotet. känns väldigt... långt borta. jag har saknat den här bloggen, faktist. men vart är felicia ? jag som trodde hon skulle vara aktiv och skriva varje .. eh timme. vi får hoppas att hon ändrar sin livsstil lite och skriver som tusen hädan efter! kl är fyra här och åtta på morgonen i sweeden. trevligt. jag trodde felicia skulle vara uppe nu, men nej. diss. alltså jag skulle lätt gå upp kl åtta en lov morgon :) men nu blev det lite tomt. men jag blev iaf glad att donken fanns i närheten! annars vet jag inte vad jag skulle ha gjort.. men ärligt så ska jag försöka att inte äta där dom här veckorna. det kommer bli tufft, men jag ska fan klara det! snyft, jag saknar redan pommes... hm, jag tror att jag måste göra något, kan ju inte sitta här och ruttna. skriver snart igen!

29/12 - packat och klart

haha nej egentligen inte. men nästan. men det går inte att packa klart nu. och jag, smart so mjag är, trodde att jag hade tappat min plånbok med alla pengar i! ojojoj, vad jag hatade mig själv där alltså. letade typ öööverallt och sen så tittar jag i resväksans ytterfack och där ligger den ju såklart. suck. dö. emo.

nej nu ska jag sova. ska upp kl åtta imorgon :) yummie. oj vad dom smäller här ute nu alltså. ja men detta blir det sista inlägget i sverige för det här året, känns... inte bra. men vad ska man göra ? felicia får bomba lite grann så att jag blir glad när jag läser det när jag är framme!

puss och hej leverpastej!

29/12 - byyye

om nio timmar sitter jag på ett plan på väg till en okänd värld med massa främmande människor... nästan iaf. det blir faktist min sjunde gång jag åker dit. stolt? jag har inte packat klart. fett bra måste jag säga. men måste nog göra det nu!



precis en sån ska jag åka

27/12 - datum?

ofta man kommer ihåg datumen nu, men jag åker ju den 29:onde så då är det ganska enkelt :) men ja vad händer, inget? fett nada. hm. vadå ointressant? :D

igår var jag emo. felicia tyckte att jag hade lyckaats. tack. och så tyckte hon att jag borde se ut så för alltid. ska tänkte på den saken. lalalaa... jag har ingeting att skriva, därför skriver jag det.

26/12 - allt mellan himmel och jord

och så sitter man här en onsdags(?) eftermiddag och inte gör ett skit. ska snart dra ner till mamsen för att hämta lite pengar och presentkort. ska ut och shoppa lite med fanny.
alltså jag har typ ingen koll på vad det är för dag längre. det enda skälet till att jag kom underfund med vilken dag det var egentligen är att jag visste att julafton var i på måndags, och att det har gått två dagar sen dess, så därför så måste det alltså vara onsdag idag :D  tack tack inga applåder

alltså vet ni vad jag har lärt mig, jag har kommit på hur jag ska få min lillebror att göra så som jag vill
t.ex om jag vill låna något av honom och han inte ger det till mig, så här jag kommit på att det är bättre att låta det vara direkt än att börja tjata om den
för om jag inte tjatar så tycker han inte att det är roligt och då får han lite tvångstankar och tycker att han är lite dum om han inte ger mig den. så tillslut så brukar han faktiskt komma och då har jag fått min vilja igenom :D
mohaha! ojojoj,  har man blivit smart eller har man blivit smart?
jaja nu ska jag inte skriva massa skit

jag undrar fan vart maiko är, hon dissar bloggen totalt! FYYYYYYYYY det blir pisk när vi ses


26/12

vad ska ni göra på nyår ?

25/12 - det där är jävligt illa


image60

25/12 - WOW jag fixade det själv

enligt maiko så är den här videon väldigt läskig eftersom att det lika gärna skulle kunna ha varit vi som hade gjort den! maiko maiko, hon har sånna konstiga ideer för sig, liksom jag menar VI skulle väl ALDRIG göra något sånt här? HAHAH
jaja jag älskar iaf den här videon! HUMOR på hög nivå


25/11 - videoinlägg ?

alltså är det någon som vet hur man lägger in en video på bloggen?

25/12 - fel datum ( HAHAH jag skrev 25/11 hihi, men det blev en snabb ändring)

HAHAH ojdå, men alltså.. jag ville typ att det skulle vara november så liksom du vet fingrarna bara rörde sig av sig själva! ursäkta, det skulle egentligen vara 24/12 som alla nog förstår :)

24/12 . HAHA

felicia vill tydligen att det ska vaar 24 november. suck, varför skriver du alltid fel på datum? nu när det är ett sånt speciellt också!

24/12 - forse <3 albo

felicia nya namn är ju bara för goa! serisöt, riktigt fyndiga om man säger så. liksom hon heter forsell ju, och så bli det ba forse. alltså det baar sitter så perfekt! och ahlbom, albo, inte lika fint men så jävla repekt på det alltså!

24/11 - GOD JUL ÄLSKLINGAR

jag antar att maiko redan har sagt det här
men en riktigt god jul till er alla såklart "trogna läsare"

24/12- hejdåsverigeomsexdagar

jag åker om hela sex dagar! det kallar jag respekt. fast det kommer ju bli lite sorgligt på vissa sätt, men jag lovar att skriva i bloggen varje dag! iaf om jag kan. det kan hända att jag inte skriver exakt varje dag, men jag ska fösöka. annars får felicia hålla den här bloggen uppdaterad hela tiden och sånt är hon ju bra på, det vet vi ju alla. hon älskar verkligen att skriva, hon känner sig nog hemma här. och snart är det 2008 också! jävlar. jag som tycker att det fortfarande är 90-talet... okej inte riktigt men nästan. alltså jag har ju bara levt 8 år i nittiotalet, det är ganska mycket i för sig men ofta jag kommer ihåg nåt därifrån. nej precis. oh det roliga är ju att jag kommer fira nyår 7 timmar före alla i sverige! hahaa, det ska bli kul. så bli inte förvånade om jag skriver "gott nytt år!" kl fem på eftermiddagen. det är normalt. fast undrar om bloggen går efter tiden på datorn? för isf lär det stå kl 00, men då blir det kul om felicia skriver efter det, för då blir det som om man går bakåt i tiden! fett häftigt! wow (world of warcraft). det vore ju nåt om man säger så. jo men precis, haha jag fattar inte hur man kan tycka att den här bloggen är ointressant? seriöst, allt här är ju absolut nödvändigt att läsa. så det kan man ju ta sig en funderare över. om man vill. och det vill man. om 14 timmar börjar kalle anka. det måste man ju se på, om man har sett det 15 gånger, varför ska man då skjuta upp den 16:de? illa isf. ska jag vara ärlig så tycker jag att det är lite gulligt. jag är fett trött och fattar inte varför jag sitter och uppe och skriver i den här bloggen... jag vill sova. på julafton. JULAFTON. fatta, det är julafton. herregud (fint ord). vad hände idag egentligen? jesus föddes? eller... eh. vilken koll man har. i vilket fall så tycker jag att man borde anpassa julaftonen efter vädret. man skulle ju bli lite glad om det var snö på marken. och om man hade en julgran i huset! jävla skit. jag ska nog gå in i skogen och hugga mig en gran och ha den i mitt rum. det skulle vara trevligt. men nej jag får nöja mig med... eh ja ingenting. hm funtar på att typ glittra ner en blomma i mitt rum eller något. kanske göra en liten pappersstjärna att sätta i toppen? nej fyfan va fult. haha men är det jul så är det. men en gran vore bra, kan nog hitta någon liten i skogen. usch nu blev jag hungrig, varför? dö. jag har typ inte ätit något idag. jag vill ha donken. åh pommes <3 ohfan. lalala. *leker nnyttig*. vem kommer egntligen orka läsa det här? haha ingen? ja. men jag tycker att det var ett trevligt litet inlägg, bara så att alla vet. jag vill vara uppe hela natten. det vore nåt. EMO. :)


18/12 - JULLOV

alltså gaaaalet, imorgon är det jullov!
fyfan vad skönt, bah längtar

18/12 - dagens outfit

image58

17/12 - soooorryyh

ojojoj vi har dissat bloggen ett litet tag, förlåt förlåt
vi ska bättra oss
imorgon så

Åter igen förlåt, alla "trogna läsare"

13/12 - done.

så, nu har jag gjort mitt onödiga för idag :)

13/12 - alla dessa dagar

en dag kvar till helgen,
tre dagar kvar till tredje advent,
sex dagar kvar till jullovet
elva dagar kvar till julafton
arton dagar kvar till nyårsafton
sextioen dagar kvar tills vi har studiedag,
åttiotvå dagar kvar till sportlovet
nittiofyra dagar kvar till den internationella kvinnodagen,
hundrasju  dagar kvar till långfredagen,
hundraåtta dagar kvar till påskafton,
hundratio dagar kvar till påsklovet,
hundratjugitre dagar kvar till min födelsedag,
hundratrettiotre dagar kvar till nationella provet i engelska A,
hundrafyrtiosex dagar kvar till första maj,
hundrafemtiotvå dagar kvar till nationella provet i matte A,
hundrafemtiosju dagar kvar tills felicia fyller 16½,
hundrasjuttio dagar kvar till morsdag,
hundrasjuttioåtta dagar kvar till sveriesnationaldag,
hundraåttiofem dagar kvar till sommarlovet,
tvåhundrafyrtio dagar kvar tills vi börjar 2:an,
tvåhundraåttiosex dagar kvar till jag fyller 17½,
trehundratjugitvå dagar tills felicia fyller år,
trehundrafemtiosex dagar kvar till 13/12 - 2008...

13/12 - SNÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖ

OJOJOJ, FUCKING DET SNÖAR! fast okej, det var typ ingenting men det snöade!

13/12 - lucias sång

lucia är en flicka, med stjärnor i sitt hår
den trettonde december, jag kommer varje år!
jag sprider lite kärlek, jag sprider lite ljus
bland människor som väntar i mörka hus

och i lucias följde går stärngossarnas rad
med strutar på vårt huvud, vi går på promenad
små tärnor finns här också, med glitter o med ljus

tillsammans ska vi komma, med värme till ert hus
och sprida våra sånger ....

fan va fint

13/12

FAN, haha det var visst igår
det var ju fan den 13onde idag,vilket misstag vilket misstag

12/12 - idag ..

är det en månad sen jag fyllde århh


12/12 - skula

idag har jag och isak vart riktigt duktiga på matten, vi var så duktiga att våran lärare tilloch med berömde oss (eller itne)
jag undrar vart maiko är, hon är inte i skolan och bah disssaaar mitt sms, men aja nu loggade hon in på msn
hon kommer säkert att dissa mig där också men jag klarar mig not (nat)
snart har vi datorkunskap AWIIIE vad roligt, då ska man fortsätta med sin dumma powerpointpresentation som jag inte har gjort någonting på :)

12/12 - segis

nu måste felicia skynda sig, medans jag sitter här och chillar. haha kul.


12/12 - vår ute

ärligt talat så ser det ut som att det är vår där ute. vafan tog vintern vägen? nu när det är december så ska det fan vara vinter och inte nåt jävla april väder! även fast april väder är ganska mysigt. men det är december! snö, hallå? seriöst, vi kommer fan inte få någon snö iår.. inte nästa år heller för den delen. nu måste alla köpa snömaskiner och dränka sina tomter med fejk-snö. illa.

12/12 - tolvtolv

sitter här hemma och pluggar inför provet. känner att det här kommer bli ett riktigt stort ig. eller nej, så ska man inte tänka. jag måste få mvg, du med felicia! annars är det kört, detta är vår sista chans, vår sista utvägen! annars kanske vi aldrig mer får se solljuset med våra egna ögon igen....

11/12 - träning på tiisdag?

en annan sak som jag har funderat på är att tisdagarna har blivit ganska tråkiga, jag har fortfarande inte kommit ur det att jag inte har träning på tisdagar längre, och inte heller på torsdagar
det känns som att allt är knas

11/12 - tisdagsnöje

jag måste bara säga att det är roligt att kolla på vad andra människor gör i samma stund som en själv
när jag stod och väntade i trapphuset på min paps så kunde jag inte dra blicken ifrån huset på den andra sidan
en låg i soffan och chillade framför tvn, i lägenheten precis bredvid var en kvinna i fullgång med att träna! Det såg so roligt ut att se på honom och sen på henne.
2 våningar under dom satt en tant i köket och snackade med nån som man inte såg, hon hade bara en t-shirt på sig (såklart underkläder för alla som är lite smått tröga), och sen så släcktes allt. hah man kan ju undra vad hon skulle göra.
annars var det rätt så tomt där, förutom att våningen under tanten så kom det en tjej in och slängde nått i papperskorgen i hennes kök. deras kök var typ fett fint, iaf det lilla som man kunde se ifrån min fönsterplats. 
HAH fatta hur roligt man kan ha, men man börjar ju tänka efter lite
tänk om det är nån som står så och kollar på en, då ska man ju bara ta och dra upp persiennerna och striiiiippa. 
nej men alltså det är ju tur att man har persiennerna nere hela tiden, även om dom inte är helt vinklade! man vet ju inte vilka pervisar som står och kollar mittemot

11/12 - wow

idag på lunchen skulle jag och felicia se vem som kunde prata utan att svära. jag klarade typ 5 min. felicia klarade typ 7 min. vi är fett bra <3


11/12 - dagens raggish

det krävs 134 minuters aktiv sex för att bli av med alla kalorier från en chipspåse. jag har ätit 5
så vad gör du ikväll ?

11/12 - bästavän <3

idag fick våran bästavän damp på pressen! Han pekar egentligen inte fuck you, utan försöker bara berätta att det är en vecka kvar till lovet!



image57

11/12 - sämst

maiko varför leker du duktig för? du pluggar inte det spelar ingen roll vad du säger
men nu ska jag faktiskt börja skriva lite på shreek!

11/12 - STÖRT ?

jag kom på en sak... det är...

åtta dagar kvar till jullovet,
tretton dagar kvar till julafton,
tjugo dagar kvar till nyårsafton,
sjuttiofem dagar kvar till sportlovet,
hundra dagar kvar till 20/3,
hundrasexton dagar kvar till min födelsedag,
hundrafyrtioen dagar kvar till första maj,
hundrasjuttiosex dagar kvar till sveriesnationaldag,
hundraåttiodagar kvar till sommarlovet,
tvåhundrafyrtioåtta dagar kvar tills vi börjar 2:an,
trehundratjugitvå dagar tills felicia fyller år

... iaf. OCH INGEN JÄVLA SNÖ! STÖRT? JA!

11/12 - 8 dagar

bara åtta dagar! snacka om lite. det kommer gå sjukt fort tror jag. eller så kommer det gå sjukt sakta. hm jag hoppas på det första. ah juste, jag skulle jobba.

11/12 - respekt

vet ni? jag har faktist jobbat nu. fett duktigt. bara för att felicia får sitta och titta på film hela lektionen, själv är men ju duktig och har redan sett den så nu kan man chilla. nej men jag ska nog fortsätta jobba nu :)


11/12 - lätta

alltså gissa var mamma har köpt hem, om inte LÄTTA
äckligaste smöret ever, det smakar liksom plast jag fattar inte hur hon lyckas
hon gillar inte ens den själv, i självka verket så hatar hon den
alltså lätta, det smakar verkligen plast! det måste vara det äckligaste dom har kommit på
aja, bregott ska det vara, alla håller med mig

11/12 - engelska

TISDAG och engelska
jag gillar inte engelska, men idag har jag fått kollat på shrek och den är liksom fett chill :D medans maiko har suttit i klassrummet och inte gjort ett skit.. typiskt henne, jag trodde att hon var pluggis när inte jag var här
iaf
maiko längtade tilloch med till skolan idag, helt dum i huvet men aja, hon saknade säkert mig och spanskan
jag förstår henne!


11/12 - cp

igår var jag på världens socialaste humör, jag var lite smått fuckad :)

10/12 - favoritdag

MÅNDAG! <3 sjuk, felicia med (långcphistoria). skönt :D och jag har fått emo piller! woho!



9/12 - småsmåsmåglin

idag har jag skrämt småglin!
när vi hade uppvärmning så stack dom ut sina sööööta små huven från en dörröpning, och sen började dom springa efter oss också
så jag tog beslutet att låtsas slå dom varje gång dom sprang förbi :)
och det lyckades för efter ett antal "slag" så var alla småglin som bortblåsta
lite senare precis innan matchen skulle börja så såg jag dom igen, Och snacka om vilka blickar man fick
HAHA dom kollade och typ drog sig sakta bortåt
det var ganska roligt.. enligt mig! jag<3skrämma småbarn

9/12 - dagens raggish

Oh, du ser precis ut som min blivande pojkvän!

9/12 - bästis <3

image55

9/12 - 8 dagar

förresten, det är "bara" 8 skoldagar kvar till lovet.. its a haleluja moment!
men våran cp lärare har tänkt att man ska stå och snacka i halvklass om något som betyder mkt för en.. i typ tre minuter
hallå, vi visste inte ens om att vi skulle göra det. cp skola jag ska byta! (okej inte direkt för det där lilla föredraget hah men iaf)

9/12 - snö?

nejmen ärligt jag börjar bli ytterst frusterad på att det inte snöar!
HALLÅ vart är snön..

9/12 - humor

just nu finns en nyhet på mcdonalds
glass med topping, köttbullesmak

bababababbabapp Im lovin it

9/12 - så sant så

hej jag heter maiko och är psykiskt störd!


9/12 - cp

alltså maiko jag måste bara säga att du är psykiskt störd..
det var allt vad jag hade att säga (: skriver mer imorgon jag tror mia blir lite uttråkad om jag ska sitta och skriva i den här bloggen hela natten!

pppuusssw på dig masjburken

8/12 - DONKEN!

nu ska jag till donken. jag var där igår också och på burger king. beach 08 here i come!

8/12 - loerdag

godmorgon, godmorgon, hör fåglar sjunga.. lalala. om jag ska vara ärlig så kan jag inte den. fan.
ähm, idag är det en ny dag. och den börjar ju jättebra, ingen felicia vid datorn? synd. jaha. nej, va tråkigt jag har.

8/12 - sanningens ögonblick

det är sant. jag har inget liv. suck.

men nu ska jag iaf sova! men när jag vaknar imorgon ska jag slänga in ett litet sött inlägg så alla får sin härliga lördag fylld med glädje och värme! godnatt små grodlår!

8/12 - OHMY HAHA

inte för att man ser så mycket men, det här är iaf de senaste inläggen och de med rött streck under är feliciaymaiko inlägg!

image52

det är fucking respekt!

8/12 - bomba

stackars lilla blogg, blir helt bombad med inlägg så här tidigt på morgonen. usch usch, men sånt är livet ju. nu borde jag verkligen sova. har en hel dag framför mig fylld med tre hyperaktiva pojkar. attans, jag kommer inte klara av det. men jag ska göra mitt allra bästa för att överleva.

8/12 - aboooooh

HAHA, vi är med i senaste inläggen två gånger! respekt, nu blir det en tredje med den här!

8/12 - men varför?

vafan, varför är jag fortfarande vaken? och suck att jag sitter i datorn (jag kan ens inte svenska vid den här tiden), okej ifs den ligger på min säng... men ändå! vilket liv. haha men vad gör man inte för sin bäste vän, bloggen. ja du, det kommer verkligen bli fina minnen med dig!
nej men jag tänkte som så att, jag kanske skulle ta och sova? eller, nej? kanske? aldrig? jag är fan inte ens trött. jag har extrema problem. bidibidibidibidibidalideeeej, so just call me whenever you're lonely! nu? mitt nr är, 07379619... kommer inte ihåg dom sista siffrorna, whopsy.

8/12 - HAHA

okej jag vet inte vad det förra inlägget va bra för. det bara kändes som att det behövdes, eller inte. men iaf så blev det som det blev och det är inget man kan ändra på nu i framtiden. men om jag ska vara ärlig så tycker jag att nu borde jag sova för jag känner att detta börjar påverka min kropp och min inre själ. hm, måste ta en funderare.
be right back at ya

8/12 - åsikter

ILLA är det att det är så många som är inne nu och skriver i sin jävla blogg! man blir ju nästan ledsen i hjärtat. har dom inget liv liksom ? halv fyra en lördag morgon, alltså suck på er svenska folket! ni bordee skämmas!

GULLIGT är det att så många fina människor i sverige sitter uppe helv fyra på morgonen och skriver i bloggarna! man blir så glad när man läser allt som har hänt i deras liv! puss på er!

hej jag är efterbliven

8/12 - SERIÖS

ännu en dag avklarad i livet. känns... skönt eller nåt. jag vet inte riktigt. det känns bara som att jag vill sjunga en sång. haha okej jag kan inte vara seriös. inte en sekund. är man lyckad eller?

8/12 - jag kan inte...

...få upp min kokosnöt, tiddilliti!

varför är jag uppe såhär sent en fredag kväll?
jo för att det är mycket underhållande och ja, det är fredag.
varför är inte felicia inne såhär sent?
för att hon är en tråkig mupp som aldrig är inne på datorn enligt henne själv.
vad händer på måndag?
felicia ska få smisk för detta.

7/12 - när jag gick på...

... en trottoar, en dag i maj så träffade jag min vän. hon sa att jag aldrig mer skulle få se henne någon mer gång. jag undrade vad hon menade, men hon ville inte svara på det. hon sa att jag skulle följa med henne till ett ställle, hon ville visa mig sen elektroniska hund hon fått i namnsdags present av sin brevvän i irak. hon började gå mot solnedgången och jag följde efter. vi gick i tre dagar, jag började få ont i fötterna men vad gör man inte för sin vän? hon stannade till, satte sig ner på en sten och drog ut en sticka i foten. hon sa ingenting, var alldeles tyst. jag frågade när jag skulle få äta nånting. hon svarade inte, men efter tio minuter sa hon, "här" och sträckte fram sin arm, "ät". jag tittade förvånat på henne. hennes blick var stendöd, och det menades att hon var seriös. jag tittade på armen, den var svart och det var små gröna ränder på den. jag böjde mig framåt och blundade samtidigt som jag öppnade munnen och bet i hennes arm. den var stenhård så jag tog i. jag fick loss en bit och började tugga. det smakade jordgubbskräm med tjära. jag tuggade och tuggade och svalde och svalde, men biten tog aldrig slut. jag började känna mig mätt, så jag spottade ut det jag hade i munnen på marken och såg sedan vad jag hade spottat ut, det var en hundvalp. "mjaau" sa den och tittade på mig. jag tittade på min vän, och hon tittade på mig och sa "ska vi plocka körsbär i min trädgård?" och tittade på hunden. "okej om det är det du vill, så vill jag med" sa jag. hon stannade och tog tag i hundens mun och drog allt vad hon kunde. hundens mun väääxte och tillslut var den så stor att hon gick in i den. jag tog ut min pipa ur munnen och följde efter.

fortsättning följer...

7/12 - jag vill ha en egen curryodling

om jag hade det skulle jag vara riktigt glad. ska nog skaffa mig en när jag fyller 32. eller så ska jag önska mig en i julklapp! ja det ska jag göra. som nr 6, eller 5. fatta va mycket curry jag skulle kunna äta då! och göra curry bullar varje dag. härligt <3

7/12 - maiko dissar harry potter :O

btw, maiko har skaffat sig en ny idol.. darin!
slänger in en bild på den lilla parveln senare

7/12 - smarta på riktigt ?

och för er som har uppfattat oss som tröga, helt ointellegenta,iqbefriade ungar så kan jag inte mer än att bevisa motsatsen!
såhär visste vi när vi skulle dra till stationen från Täby centrum

image51











7/12 - shhh..

psst.. säg inte till maiko att hon ska få den här i julklapp!
we<3harry

image49

7/12 - dåliga vibbar

passar på att lägga in en bild från naturhistoriska..
den läskiga myrstacken!

image48

7/12 - julkalendern

på tal om jul och snö
även årets julkalender suger...  vilket den har gjort de senaste åren
varför inte ha någon rolig som Mysteriet på greveholm, eller den där med bajenhunden ?
nejnej julkalendern blir bara sämre och sämre för varje år. jag tror faktistk inte att det är meningen att det bara ska vara småbarn som ska se på julkalendern, men ärligt jag tror inte ens att dom tycker att det är kul att kolla på julkalendern. ärligt it sucks !

7/12 - SNÖ ?!

hallå ärligt, det är liksom sjunde december nu och det är inte ens nån fucking snö på marken!
jag håller på att bli galen
vad gör växthuseffekten mot Sveriges klimat?!  man måste ju fangöra något åt det här
jag lovar att det inte ens kommer vara någon snö tills på julafton eller ens till nyår, och det är .. ja det är en ren katastrof!
nej..posetiva tankar! jag har blivit väldigt posetiv
men nej det finns inget posetivt med att det inte kommer nån snö, det här förstör våran barndom ;(

.. nej nu tycker jag att vi tar en tyst minut för barnen i afrika


7/12 - studiedag

ååååh, idag har vi haft halv studiedag, vilket innebar att vi endast hade träning på morgonen (:
maiko gick inte på den..  vad säger vi om det? FY
iaf hon skriver inga inlägg längre ju.. vilket är lite smått tråkigt men jag får väl klara mig med den här bloggen på egen hand?
ta oss mot toppen av aktiva bloggen!

6/12 - GLÄDJE

äkta glädje, det är felicias inlägg i denna blogg. alltså jag sitter och garvar för mig själv, högt! och jag kan verkligen inte sluta garva. hur lyckas man med något sånt, felicia? haha, så jävla sjukt roligt.

och bara så alla vet är jag så glaad över att felicia är tillbaka och kan fylla mina dagar med skratt!

6/12 - jönis

ni kanske vill höra något om jönköping?
men jag pallar egentligen inte berätta det för er
något som jag kan säga är att jag har blivit sjukt trött på pastasallad, vi har fått det 3 dagar i RAD, som "middag" (ja middagen var kl.5 så man var skithungrig på kvällen

vi hade ett jättejobbigt core-pass (dom flesta borde veta vad det är, men för de som inte vet så är det ett styrkepass för mageochbålstabilitet, typ hehe)

men nu börar våran lektion, vi har tydligen vikarie


6/12 - oseriöst

måste bara få lägga in den här texten igen, för den är så klockren

1. Akutsjukvård

L-ABC står för livsfarligtläge, andning, blödning och chock. Livsfarligtläge betyder att om personen ligger på ett ställe som är farligt så måste man flytta personen från platsen.  Andning menas med att man ska kolla om personen andas. Man kan lägga örat mot personens mun. Blödning menas med att man ska kolla om personen blöder från något ställe som är farligt, t.ex. halsen eller runt hjärtat. Om personen bara har ett skärsår på t.ex. handen, så är det inte så farligt och betyder att personen bara är emo.


6/12 - datorkunskap

snart har jag datorkunskap, eller vi har egentligen redan börjat men våran lärare är inte här..
eller han var här nyss men han stack
vi ska hålla på med våran jävla powerpointpresentation..  den går sämst för mig , jag pallar inte bry mig om den
vet inte vad jag ska göra den här lektionen
och nu går det inte direkt att göra oseriösa ljudklipp att lägga in där när inte maiko är här!
men vi får väl se, kanske jag får mer gjort när hon inte är här?
om inte fanny tar upp all min tid genom att vara sämst på pa..

6/12 - gurkburk igen

på tal om det förra inläggets namn: GURKBURK
visste ni att Sveriges förra landslagstränare skapade denna kombination inom handbollen, som användes i det dåvarande Svenska landslaget i handboll, som vann det mesta!

6/12 - gurkburk

sorligt att maiko pluggar när inte jag är här..  det bevisar bara hur duktig du kunde ha varit utan mig! en duktig pluggis, tönt, smart flicka (...nat)

6/12 - och om 60 år

alltså den här bilden är bara så mkt glädje!
haha såhär kommer verkligen vi bli när vi blir gamla skruttna tanter, jag känner det på mig redan nu!


image46

6/12 - 10 år

image42


bara för att liva upp bloggen lite!
vi forlaaaaaaajf liksom homie

6/12 - suck

så känns den här bloggen just nu, men nu ska jag faktist dra mitt strå till stacken och skriva lite! /majs


HAHA maiko varför har du börjat skriva massa mobbade saker som mig?
som t.ex. man ska inte kasta sten i glashus
eller bättre i fågel i handen än 10 i skogen!

alltså jag måste verklgien lära mig mer ordspråk, tänk vad roligt att få svara med ett ordspråk varje gång man skulle svara på en fråga! fett lack alla skulle bli

6/12 - pinsam bild

alltså jag bara undrar, vafan letade du upp den där fula bilden på mig för?
det är ju fan pinsamt, HAH

6/12 - läskigt?

5/12 - WOOOW

felicia kommer hem i kväll! fan om hon inte loggar in på msn! och skriver i bloggen! hon kommer itne göra det.. jag känner dte på mig.

.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


HAHA, det är nästan sorligt att maiko känner mig så väl..  fast jag kom faktiskt hem väldigt sent, så jag hoppade bara ner i sängen direkt, pallade inte göra ett skit! förutom att ringa och väcka gustn, mend et gör inget :)

6/12 - felicia back in action

ÄNTLIGEN, FELICIA IS BACK! 
tjena tjena alla, igår anlände jag till stockholm 23.40 härliga tider! men som tur var så fick jag sovmorgon till tio! skönt, inte för att den sovmorgonen gjorde så mkt,för jag är fortfarande lika död så att det känns som jag ska dö...
jag hade förväntat mig en dag med den sämsta humorn.. som vanligt
men så ska maiko ligga hemma med en jävla magsjuka! att den pallar.. låt majs vara frisk?

och jag måste erkänna att jag blev lite smått förvånad att maiko hade skrivit så många "nödvändiga" inlägg, för jag trodde nämligen att jag skulle bara skulle få läsa några få. men inläggen var trevliga och förgyllde ändå min dag en gnutta med våran humor
och jag har saknt dig också! jag bara längtar tills imorgon (om du kommer till skolan + att det är helg) och ääääntligen få skratta ihjäl sig igen


5/12 - WOOOW

felicia kommer hem i kväll! fan om hon inte loggar in på msn! och skriver i bloggen! hon kommer itne göra det.. jag känner dte på mig.

5/12 - lektion

nu ska vi ha lektion, medicinsk grundkurs. vi ska plugga inför provet nästa onsdag. och nu när felicia inte är här så kommer jag faktist plugga!

5/12 - shuuuuuz

onsdag morgon och det känns som att fåglarna kommer kvittra härligt när jag går ut! ähm, nej. seriöst, kolla vädret, vem vill gå ut i något sånt här ? suck.

4/12 - yum

oh jag är törstig! måste dricka. vatten. det är nyttigt. inte någon jävla läsk! usch för sånt, vatten ska det vara.






hm, ska kolla om det finns läsk i kylen....

4/12 - behöver sömn

jag är trött, nu vet alla

4/12 - jingle bells

1. Akutsjukvård

L-ABC står för livsfarligtläge, andning, blödning och chock. Livsfarligtläge betyder att om personen ligger på ett ställe som är farligt så måste man flytta personen från platsen.  Andning menas med att man ska kolla om personen andas. Man kan lägga örat mot personens mun. Blödning menas med att man ska kolla om personen blöder från något ställe som är farligt, t.ex. halsen eller runt hjärtat. Om personen bara har ett skärsår på t.ex. handen, så är det inte så farligt och betyder att personen bara är emo.


4/12 - sexy mama

personligen så tycker jag att felicia är väldigt sexig på den här bilden. det tycker inte hon själv. whatever :D
kolla vilken kämpar glöd hon har! och vilka muuuuskler! ojoj, det blir fan varmt hör alltså. du är min idol <3


image41

4/12 - =)

felicia kommer hem imorgon! måste göra henne lite glad och fylla den här bloggen med massa onödiga inlägg! fan va bra! hm, fan va jag är sugen på tårta... eller något med socker i bara. POMMES! oh bangar inte. jag ska nog börja jobba på donken så kan jag käka det hela tiden (i smyg). det är helt tyst här. måste sätta på musik. så. nu blev det lite mer ljud i mina öron. det är tisdag idag, våran favorit dag på veckan. synd att jag inte fick dela min lycka med dig. men på torsdag då jävlar blir det röjj!

4/12 - dödare än förra sommarens myggor

så känns den här bloggen just nu, men nu ska jag faktist dra mitt strå till stacken och skriva lite! men jag kommer verkligen inte på något att skriva så det får blir sånna här dumma inlägg som ingen egentligen behöver läsa för det är helt onödigt liksom. men läs på du bara, det är säkert jättekul och man får ju så mycket insperation i livet! och man fylls liksom av lycka! usch vilka äckliga tabletter jag åt nyss, de smakar typ... äckligt. finns inget ord för det. anäeijapojer..

4/12 - doing stuff with the food

jag blev väldigt sugen på något sånt här....

image40

4/12 - i min ensamhet

ja här sitter jag helt ensam (med det menar jag att felicia inte är här). föt hon ska vara jobbigt och fortfarande vara i jönköping, suck liksom ? helt i onödan. men hon har säkert kul (host), hörde att hon gick upp sist från sängen imorse, så typiskt henne! och själv är man sjuk och går bara halvt i skolan, woho livet är bäst!

3/12 - äntligen måndag

jo nu är det ju såhär att det är måndag och det är ju den bästa dagen på veckan, right ? 
felicia sitter just nu på ett tåg till jönköping. hon ville säga några ord: jag avlider och jag såg världens coolaste hall, gb hallen.
och där tackar felicia för sig.
den här bloggen kommer vara så död, tror ni jag orkar hålla den vid liv helt ensam eller? nej, precis. felicia jag tycker att du ska mobil blogga! oh fett smart.  men du har väl inte tid med det, du måste ju spela handboll och hänga med dina coola kompisar! jag förstår...

3/12 - jönköping

idag när jag skulle åka för att kolla på en match med laget så är det vissa snorungar som roar sig med att kasta ägg på bussen :) precis där jag satt också! alltså dom kasta på rutan utifrån.. palla slösa pengar på att kasta ägg på fönstren, jag menar hallå man kan ju fan få mat för det istället, typ omelett eller PANNKAKOR! idioter alltså

imorgon sticker jag till jönköping :/ , så då får maiko ta över bloggandet ett tag
men nu lackar mamma ur, jag ska typ upp 05.45 imorgon! ÅH jag kommer verkligen bah sååååå orka
men iaf så kommer jag hem på onsdag så vi hörs då
puuuuuuuuss

2/12 - :(

jag måste nog springa och tända ett ljus...

och vet ni? jag kommer sakna felicia så jävla mycket. och den här bloggen kommer bli så tom utan henne. ett stort fett hål kommer det bli. usch. emo.

2/12 - hoppsansa

vi tänder ett ljus i advent, det värmer den som fryser när
vi tänder ett ljus i advent, det sprider ljus i vårt mörker här
och alla som är rädda och fryser på vår jord
de borde få sitta vid vårt bord
när vi tänder ett ljus i advent
när vi tänder ett ljus i advent


image38

2/12 - första advent

åh förresten,

idag är det första advent , och första ljuset är tänt
i vårat hus är det ADVEEEENT

2/12 - natt

ojojoj idag blev det minsan få inlägg!
jag borde egentligen sova nu, men jag orkar inte..

och UUUSCH jag längtar verkligen inte tills på måndag, omg jag kommer typ dö..
men jaja jag ska ta mig igenom det, oskaaaadd
jag hoppas verkligen att du ringer mig varje dag maiko, annars kommer jag fan bli emo där

och förresten,jag har en chokladkalender så jag fick minsan en liten godisbit idag (a)
annars har jag faktiskt varit duktig idag,inget godis alls STOLT
igår åt jag typ en rad marabou, och jag mådde sjukt illa efter det! det var ju helt stört hah, min kropp säger ifrån lite dåoch då när jag äter godis! fett gyyyyllig

1/12 - kalender

om jag hade haft en choklad kalender så hade jag fått öppna första luckan idag och ätit choklad, men jag har ingen kalender...

1/12

åh idag är det första deceeeeeeeember!
shit vad tiden går snabbt


igår hade jag inget liv och satt uppe på hamsterpaj till 5, och snackade med en masasa datageeks



1/12 - hej december

ojoj, redan december :O man hänger ju nästan inte med! nästan så att jag vill sjunga en sång...

jag sitter på ett berg
(sitter på ett beeeerg)
när solen just gått ner
(solen just gått neeeer)
en rödgul vacker färg
(vacker färg)
så långt som ögat seeer
(så långt som ögat ser)

och vinden är så varm
(och vinden är så vaaarm)
den fläktar på min arm
(fläktar på min aarm)
jag önskar inget mer än det jag just nu seer
(önskar inget mer än det jag seeer)
på ett berg...

gudomligt vacker sång tycker jag. och felicia med.


image37

RSS 2.0